Je trouwt maar één keer in je leven, dus maak je er een onvergetelijke dag van. Je kiest dus ook best voor vakbekwame mensen, mensen die al jaren in het vak staan en een uitgebreide expertise hebben. Dat geldt voor iedereen : de ceremoniemeester, de zaaluitbater, de cateraar, de fotograaf en uiteraard ook de dj !

Er zijn mensen die een vriend, neef of dergelijke hun trouwfeest laten draaien. Ook al huren ze dan de beste klank en lichtinstallatie, een feest wordt gemaakt of gekraakt door de al of niet aanwezige expertise en inzicht van de dj. En dat is dan meestal toch een probleem …

DJ Jan Verhoeven heeft net die expertise en dat inzicht . Hij verzorgde reeds voor honderden koppels een onvergetelijk dansfeest. Of het nu een low-budget of een luxefeest is, in binnen- of buitenland, onder de Limburgse of de mediterrane zon, hij maakt er steeds een memorabele avond van !

Ga je trouwen ? Aarzel niet en vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Elk feest wordt tot in de puntjes voorbereid. DJ Jan Verhoeven zorgt dat je nooit voor onaangename verrassingen komt staan.

Na de eerste telefonische, digitale en eventueel al persoonlijke contacten, worden alle praktische afspraken voor het feest gemaakt een tweetal weken voor jullie trouwdatum. Dit gesprek vindt plaats bij jullie thuis of bij DJ Jan Verhoeven. Tussentijds is er al contact geweest tussen DJ Jan Verhoeven en de ceremoniemeester en feestzaal. Zo is iedereen steeds perfect op de hoogte. En goede afspraken maken goede vrienden.

DJ Jan Verhoeven verzorgt ook uw personeelsfeest. Elk feest is anders en elk feest heeft zijn eigen noden.

DJ Jan Verhoeven vult dit in naar uw wensen. Velen zijn u reeds voor gegaan, mag DJ Jan Verhoeven uw bedrijf als volgende inschrijven op het lange lijstje ?

Vraag hier een offerte op maat van uw feest.

Heb je een verjaardagsfeest of verrassingsfeest ? Alles tot in de puntjes afgesproken met of zonder medeweten van de jarige.

Vraag hier uw offerte.

U heeft een jubileum te vieren ? DJ Jan Verhoeven kent ze allemaal : quickstep – engelse wals – mars – boogie – enz.

Muziek uit de tijd van toen en steeds op een aangenaam geluidsniveau.

Legale muziek

DJ Jan Verhoeven gebruikt steeds professioneel materiaal en draait digitaal. DJ Jan Verhoeven heeft zijn SABAM dj-licentie en gebruikt enkel legale muziek.

Afspraak is afspraak

DJ Jan Verhoeven zorgt steeds voor evenwaardige vervanging bij ziekte of ongeval.

Betrouwbaar