JAN VERHOEVEN

DJ Jan Verhoeven is geboren en getogen Noord-Limburger van het magische jaar sixtysix. Al heel jong werd muziek een passie en op zijn vijftiende zette hij zijn eerste echte stappen als dj. Onder de pseudo Eric Versteegen werd hij een vaste waarde binnen Radio Signaal te Overpelt. Eerst als radiopresentator, nadien ook als party-dj bij de Radio Signaal Moving Sound en als voice-over voor vele jingles en radiocommercials.

Maar de lokale radio kreeg het moeilijk en DJ Jan Verhoeven liet dit ook achter zich, samen met het draaien op fuiven.

Ondertussen was er een nieuwe passie: speaker bij handbalclub Sporting Neerpelt, destijds de absolute top in België en elk jaar Europees present. DJ Jan Verhoeven zorgde er voor de sfeer en tilde de spelers naar een hoger niveau met zijn interventies.

En toch… DJ Jan Verhoeven wilde terug naar de basics: feestjes draaien en deze onvergetelijk maken! Terug vanaf nul beginnen was niet evident, maar al snel volgden de feestjes elkaar in snel tempo op.

Nu in 2017 is DJ Jan Verhoeven nog steeds actief en hoe! Met nu al 36 jaar echte ervaring op de teller.

DJ Jan Verhoeven maakte het allemaal mee : de hele evolutie van de seventies tot nu. Maar ook de fifties en de sixties zijn hem niet vreemd.